Posts

Showing posts from March, 2015

project my little sister...

Image
Salam,

Kali ni aku nak citer pasal kreativiti my little sister..salmee suhana. Disebabkan untuk goodies perkahwinan aku nanti..dia yang buat..so aku nak share dengan u all..hasil kreativiti dia dalam membuat tasbih. Memang itulah kegemaran dia dan kalau ada yang berminat boleh lah menghubungi dia ..







tasbih comel-comel macam ni sesuai untuk dijadikan hadiah, utk majlis akikah, majlis cukur jambul dan untuk majlis perkahwinan...so..kalau sesiapa yang berminat untuk mendapatkan detail harga..leh la mesej or wassap my little sister : 012-6123033


xoxo
rfa...

masa semakin dekat..hati makin takut

Salam...

meneruskan perjuangan aku.. alhamdullilah..aku semakin menghampiri penghujung perjuangan dalam menghabiskan pengajian aku dan sekiranya Allah memberi keizinan..aku akan meneruskan pengajian aku dalam pengajian Sarjana..insya Allah.

Namun perkara yang paling menakutkan adalah majlis perkahwinan yang hanya tinggal 2 bulan saja lagi, tak termasuk bulan mac dan bulan jun. So far..persiapan aku dan dia hanya tinggal 20% lagi..dan aku xputus berdoa agar dipermudahakan urusan kami. Dia masih berusaha untuk memenangi hati aku dan aku masih berusaha untuk menerima dia..Insya Allah..aku yakin cinta selepas kawin adalah sebaik baik usaha untuk menjadikan sebuah perkahwinan yang bahagia..Insya Allah...

Aku memang seorang yang fobia tentang komitment dan perkahwinan. Sudah 8 tahun hidup sendirian, berdikari..susah senang, sakit demam...semuanya aku berusaha untuk survive sendirian. Namun apabila aku mengenali dia..aku di hadapkan dengan sifat prihatin yang menebal dalam diri dia. Sentiasa…