Posts

Showing posts from October, 2014

Cinta

Ya Allah...jika benar kami tidak ditakdirkan bersama...maka jauhkan perasaan kami...Dia terlalu banyak menderita kerana hubungan ini...dan aku tidak mahu dia terus menerus menderita....Ya Allah... berikan dia kebahgiaan yang sewajarnya...Aku hanya akan gembira bila melihat dia gembira...semoga dia tabah dan redha atas apa yg berlaku...

gelagat lelaki..yang cukup memeningkan kepala..

salam..

lama tak online..heheh..bz dengan keje dan class untuk semester ini pun baru bermula..maybe kena belajar nak manage masa untuk lebih focus...belum terlewat nak ucap selamat hari raya aidiladha...aku seperti biasa..x balik kampong...cuti kejap..x best...hehe( alasan je tu)...

hari ni mood nak citer pasal gelagat lelaki yang cuba mendekati aku..rasa kesian pun ada..kelakar pun ada..tapi apa pun aku terharu dengan semangat diaorang yang cuba mendekati aku..padahal aku ni kalau di lihat..dah xde number...nak di kelaskan..maklumlah..dah tua ..status J lak..rasanya bersepah anak dara yang muda dan cun dan lawa dan cantik dan body pergh..lawa...
Apa pun...aku tahu disebalik semangat mereka nak mengorat aku (perasan la pulak)..ada maksud tersirat dan yang pasti..aku tahu apa yang tersirat...

ada beberapa kategori yang duk muncul depan mataku...

1. lelaki yang dah kawin...
     lelaki begini..berusaha mengajak aku untuk jadi scandal la..kekasih gelaplah..isteri num 2 la..isteri num 3 l…