sehingga menjilat mangkuk...

salam...

tajuk macam gempak je..

aku ni jarang nak bercerita tentang makanan..tapi kali ini aku nak citer pasal makanan sebab aku dah jatuh cinta dengan makanan ini...MEE REBUS JOHOR

kali pertama aku makan mee rebus Johor ni..masa try usha food court kat space U8..pada pertengahan Oktober.  Aku ni jenis bila makan yang berkuah selalunya akan tinggalkan kuah tu..sebab aku lebih gemar menelan isinya..haha tapi kali ini bila aku rasa Mee Rebus Johor kat foodcourt tu..aku habiskan sampai licin..tak tahu la tekak u all..tapi tekak aku memang berselera sangat dengan mee rebus Johor nih..hahah satu perubahan ketara...

 
 
 
 
Pic kat atas adalah fresh dari ladang...lunch tadi bersama LadyBoss..aku request untuk makan kat spaceU8, semata-mata mee rebus ini...dan kali ini.. aku makan sampai licin...sehingga menjilat mangkuk!! (maksudnya licin le..idok le teman jilat mangkuk)
 
 
Kalau sesiapa yang nak try mee rebus ini..leh la jengah foodcourt spaceU8..cari gerai yang jual pelbagai mee n sup..sebelah gerai makanan western...harganya semangkuk RM5.00..boleh la...
 
 
 
psttt teringat ingat mee rebus ni...
 
xoxo..rfa


Comments

Popular posts from this blog

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

Perempuan di mata lelaki

part 2: masih di plaza alam sentral...