filem yang paling tak menakutkan dan tak seram


first..aku nak review citer pasal filem DREAM HOUSE. aku memang minat citer hantu n citer seram tapi kali ini aku tgk citer ni...aku jadi nak tergelak pun ada. tak ada satu pun yang SERAM dalam citer ni...malah ada rasa sedih dan simpati.

watak utama , Daniel craig ( peter ward/will atenton) bermain dengan halunisasi..dan membuatkan dia rasa wife dan anak anak dia masih hidup. itu je...apa pun korang jangan la tgk citer ni sebab citer ni tak best.....

Comments

Popular posts from this blog

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

Perempuan di mata lelaki

part 2: masih di plaza alam sentral...