Hari untuk lepaskan stress n tension



Hari sabtu , 15 Oktober, 2011..aku, cik wan, lyn dan aklima berkelah di Sungai Tekala,di hulu langat. Ini adalah perkelahan pertama kami berempat dan aku happy sebab dapat release tension. Pemandangan yang cukup cantik dan airnya yang cukup sejuk.

ada adegan yang tak leh dilupakan ..apabila di serang oleh kera.

masa tu , kami baru je letak makan atas meja batu kat pondok yang disediakan..suddenly datang kera jantan dengan slumbernya ...mendekati kami dan cuba menarik tupperware yang berisi nugget yang di goreng oleh lyn. adegan tarik menarik antara kera n aklima membuatkan kami semua tergelak besar..akhirnya, kera itu berjaya menarik sebungkus epal yang ada di atas meja.. kiranya hari ni buat sedekah jariah ler..bg kat kera tu makan...

pic kat atas tu..kera yang brutal bersama sebungkus epal (perompak buah)


apa pun tq for cik wan , lyn n aklima kerana merealisasikan perkelahan yang singkat tapi cukup membuatkan aku ada kenangan....


tq all....


Comments

Popular posts from this blog

Perempuan di mata lelaki

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

part 2: masih di plaza alam sentral...