Kali pertama...KLIA2

Salam...

Perjalanan pulang ke kelantan kali ini harus diklia2 dan bukan lagi di lcct. Teruja jugak sebab kali pertama berada disini...

Bila memasuki ruang legar klia2...baru aku teringat ianya seperti di airport kuching, bezanya..ia lebih besar. Tanda arah amat memudahkan. Flight aku kul 345 dan skrg kat gate K2 menunggu.

Datang awal sb takut org ramai dan takut sesat...hahah..apa pun setiap tahun ginilah aku...alone..kat airport...balik kg..

X sabar nak jumpa mama dan anak anak buah tersayang..terutama kakak n icha.

Diaorg pernah tanya aku...

"ateh naik kapal terbang ke?"
"Ha ah..kenapa? Kalau kapal terbang ateh jatuh atau hilang...kakak sedih tak?
"Mestilah kakak sedih"

Perasaan budak umur 6thn...terluah...inikan pula mereka yg dah dewasa...aku jadi sayu bila kakak ckp mcm tu...sb aku tahu dia syg atehnya...

Tragedi MH 370 dan MH 17 , cukup memilukan dan sebab itu..anak anak buah aku terkesan dek berita yg diaorg tgk kat tv.

Takziah pada keluarga mangsa MH 17 n MH 370...

pssstttt....balik rumah kena jadi chef...ingat leh la nak diva...aiyooo

Xoxo
Rfa

Comments

Popular posts from this blog

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

Perempuan di mata lelaki

part 2: masih di plaza alam sentral...