Melayan kerenah si comel


Salam..
Saja nak share citer ngan u all pasal si comel..iaitu kucing..sabtu selepas hbs exam..aku melepak ngan aklima di sacc mall..rupanya ada pameran kucing..hehe..teruja gak melihat gelagat kucing..hilang sekejap rasa stress bila tgk kucing kucing  itu.

saja tak nak layan..penat panggil



sebijik mcm gardfield...so cute cuma malas nak buka mata
cuttie ....
sombong giler..x nak layan orang langsung..
yang ni tak sombong..sengaja hulur kaki..nak suruh orang pegang..
my name is stacy..ownernya cakap..kalau ia tak kenal orang...dia akan membebel (mengiau) x berhenti..


aku memang suka sangat dengan kucing..cuma masa dan situasi saja yang buat aku tidak mampu pelihara kucing..


xoxo..
rfa...


pssssttt..kan best kalau ada kucing macam gardfield..cute, demok, comel dan nakal....

Comments

Popular posts from this blog

Perempuan di mata lelaki

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

part 2: masih di plaza alam sentral...