Plan x jadi...kesian daddy

Salam...

Bila dpt call dari dubai..tiada lain mesti dari daddy..n yg paling aku bengang dia masih tak dpt balik.still kat dubai...ada urusan belum settle.
Aku x nk marah marah cuma plan dia nk menetap duk malaysia kena postponed..Hatiku rasa sayu gak sb daddy tu bukannya sihat sgt..n bila dia ckp yg dia baru je kuar wad..aku rasa risau...Tapi aku tersenyum lebar bila dapat dgr suara dia...hilang rindu padanya...dihujung perbualan..ucapan rindu tidak lekang dari bibirnya...i miss u too.
Daddy maklumkan dia akan balik ke malaysia bulan februari or mac...x sbr nk jumpa..

Nota:sori sesapa yg baca...hehe terjiwang sekejap

Comments

Popular posts from this blog

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

Perempuan di mata lelaki

part 2: masih di plaza alam sentral...