apa lah salah aku ek

aku merupakan pengguna blackberry bold 3 dan aku memang enjoy menggunakannya. blackberry mesengger  merupakan satu satunya perkara yang membuatkan aku addict dengan BB. Namun begitu aku cukup tak faham dengan manusia manusia yang ada dalam BB ni..suka suka add lepas tu nak blah suka suka blah tanpa ada bg tau apa apa...so untuk mereka yang suka add n suka remove..tolonglah...setakat berkawan tak salah kot..kalau pun ada perasaan cinta tu pun hanya virtual je kot...

Comments

Popular posts from this blog

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

Perempuan di mata lelaki

part 2: masih di plaza alam sentral...