mood bercinta....

Salam...
hari ni mood nak dengar lagu anuar zain je..hehe..salah satu lagu yang best dan lirik yang penuh makna...PERNAHKAH




Pernahkah engkau berfikir
Apa yang ku lakukan itu
cintaPernahkah engkau sadari
Setiap ku bicara itu cinta
Pernahkah engkau mengerti
Yang ku inginkan berdua denganmu
Walaupun hanya sedetik
Memandang wajahmu itu cukup bagiku
Hanya kau yang ku mahu
Ku takkan hidup tanpa dirimu
Hidup tiada ertinya
Bila aku tak bisa
Memiliki dirimu
Hanya kau yang ku mahu
Ku takkan hidup tanpa dirimu
Hidup tiada ertinya
Bila aku tak bisa
Memiliki dirimu
Dan bila kau rasakan
Seperti yang ku rasakan
Sambutlah tangan ini
Dan berikan cinta
Dan bila kau tak mengerti
Dengarkan lagu ini
Ku berkatakan sejujurnya
Dan ku cinta kau
Hanya kau yang ku mahu
Ku takkan hidup tanpa dirimu
Hidup tiada ertinya
Bila aku tak bisa
Memiliki dirimu

cdrt to mr google

nota: rindu mr.mirza...hmmm









Comments

Popular posts from this blog

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

Perempuan di mata lelaki

part 2: masih di plaza alam sentral...