Inilah cara aku menghilangkan STRESS...

Salam,

Sudah beberapa kali aku tunda nak g tengok wayang citer kartun  ni...n malam tadi aku berjaya juga tengok citer tu ngan adik lin. Nak tengok dengan BF..mcm tak de BF tapi ada BF...hahah dah giler ni!!..

Aku dan Lin g tgk kat Space U8, sebelah rumah aku (hahaha..)... yang bestnya shah alam sekarang dah ada panggung wayang...Kami sampai awal...citer start kul 10 50, tapi kami kul 10 20 dah ada di MBO, ayat si Lin best je..saja jer datang awal...takut jem..dan aku pun jawab ..nak jem kat celah mana cik adik oiii...sebab lokasi spaceU8 ni dalam area kilang..hahahah sengal!!!



Masa kami sampai..tak ramai orang..hehe best giler..maybe sebab student poli tak masuk ag kot...



bosan menunggu..time to posing posing..hahah sengal!!!!

 ini lah azlin..si comel yang sudi menemani aku tengok Madagascar..3..TQ dik...

tengah bosan sebab menunggu time nak masuk panggung wayang...we both sengal!!!


Menonton citer tu boleh hilangkan stress aku. Sepanjang citernya..asyik gelak je sampai aku rasa rahang pipi aku lenguh sebab asyik duk ketawa je. Aku sebenarnya agak cerewet memilih citer untuk masuk panggung tapi Madagascar 3 adalah satu satunya citer kartun yang aku duk sebut nak tgk !. lagi satu kalau ada filem BEN10...sure aku tgk..hahahahaha..


i give 4.5/5 untuk Madagascar 3...dan yang best..citer ni boleh halau stress aku yang bersarang dalam kepala otak ini

nota: Agaknya ada ke nak kat aku  ek..umur dah tua tapi perangai cam budak budak...ah!! lantak..yang penting aku happy..(tetiba sentap..siot je)

Comments

  1. kak rfa...setuju sgt..madagascar 3 mmg best...kelakar :)

    ReplyDelete
  2. yup sue...kelakar..bila kuar dari panggung rasa rahang lenguh sebab asyik gelak je..hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Perempuan di mata lelaki

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

part 2: masih di plaza alam sentral...