Monday..what a busy day...!!

salam isnin untuk semua...

walau camna bz pun, mesti nak menyelit menulis...sebab dah habit kot..lagi pun dengan cara ini leh buat ilang stress...

good news..hari ni BPENT menerima boss baru..heheh apa pun aku bersyukur kerana akhirnya boss yang di nanti - nantikan sudah tiba.. yes...aku dah start usha nak tukar.., reshuffle pun ok le

busy day? masih pending 4 laporan dan aku akan habiskan pada hari ini atau pun malam ni..hahah keje sampai bawak balik umah...nasib baik tak de laki kalau tak mampus kena kutuk..bawa le bantal tilam ke opis..nak stayback lama -lama takut lak kat opis ni...sebab dah ada ala - ala misteri nusantara...selepas hari tu ditegur oleh 'sesuatu'..

semoga briefing  besok berjalan dengan lancar...amin...

nota: tetiba teringat nak melepak dengan somebody...bestnya!!!!





Comments

Popular posts from this blog

Perempuan di mata lelaki

nilai sebuah perkahwinan : suami rogol isteri sendiri? kenapa dan mengapa?

part 2: masih di plaza alam sentral...